Διεθνής Έκθεση « INTERNATIONAL ENERGY CONGRESS AND EXPO » από την εταιρία Domino Fuarcılık A.Ş και στην Τουρκία

12th   INTERNATIONAL ENERGY CONGRESS AND EXPO

 

 

Μεταξύ των ημερομηνιών 06 – 08 Νοεμβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « INTERNATIONAL ENERGY CONGRESS AND EXPO »από την εταιρία    Domino Fuarcılık A.Ş  και στην Τουρκία–  – στο  Ankara Expo Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Εταιρείες παραγωγής ενέργειας, διανομής και εμπορίας, Επενδυτές, Ακαδημαϊκοί, Διαχειριστές ενέργειας.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 05 – 08 Νοεμβρίου 2019 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. 

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (05 – 08 Νοεμβρίου 2019 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

 

https://www.enerjikongresi.com/?language=en  

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 04.10.2019 στο e-mail   selanik@ticaret.gov.tr

 

 

 

Σχετικά Αρχεία: