Δυναμικό παρόν του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην 83η ΔΕΘ

Με μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον, επαγγελματικές συναντήσεις με αγοραστές, και πλήθος δράσεων ολοκληρώθηκε η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης που διεξήχθει από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Επιμελητήριο Ημαθίας με συμμετοχή σημαντικών επιχειρήσεων του Νομού με καινοτόμα προϊόντα, σε μια προσπάθεια τόνωσης της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, έδωσε δυναμικό παρόν.

Χιλιάδες επαγγελματίες όλων των επιχειρηματικών κλάδων και καταναλωτές, επισκέφτηκαν την έκθεση, γεγονός το οποίο οδήγησε σε σύναψη συμφωνιών και συνεργασιών με τους εκθέτες.

Η Αμερική, ως τιμώμενη χώρα της φετινής Δ.Ε.Θ., έδωσε έμφαση στην πρωτοπορία και στην παρουσίαση νέων τεχνολογιών, ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις τράβηξαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών / επαγγελματιών συντελώντας στην ανάδειξη μιας ιδιαίτερα ξεχωριστής έκθεσης για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Το Επιμελητήριο Ημαθίας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη και την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων.

Για περισσότερα νέα αλλά και πληροφορίες για συνεχείς δράσεις και συμμετοχές σε εκθέσεις υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ημαθίας κάνετε εγγραφή στο newsletter της ιστοσελίδας μας: www.imathiachamber.gr