Εκθέσεις Οικοδομικής Βιομηχανίας 2019-2020 στην Αφρική

 

 

 

 

---

 

 

Η εταιρεία μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ Διαφημίσεις -Εκθέσεις αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές των εν λόγω εκθέσεων, EXPOGROUP, στην Ελλάδα – με ΣΥΜΒΑΣΗ – Στις προσφορές μας χρησιμοποιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχύει σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: info@kremlianna.gr

 

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος με περίπτερο και να εκθέσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στις μεγαλύτερες εκθέσεις Oικοδομικής Βιομηχανίας της ΑΦΡΙΚΗΣ στην Κένυα, Τανζανία, Ρουάντα και Αιθιοπία. Όλες οι εκθέσεις είναι στην ιστοσελίδα μας www.kremlianna.gr.

 

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: info@kremlianna.gr. Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ “ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ” πατήστε ΕΔΩ

 

 

SOLAREXPO TANZANIA 2019

7 – 9 Νοεμβρίου 2019

2019
Tanzania 5th Tanzania Solar Expo 2019 copyστο Diamond Jubilee Expo Center, Dar es Salaam, Tanzania

 

Η 5η διεθνή έκθεση SOLAREXPO 2019 στην Τανζανία έχει ιδιαίτερη σημασία μια και αναδεικνύει έναν τομέα της οικονομίας που μετατρέπει τους διάφορους πόρους σε μια κατασκευασμένη φυσική οικονομική και κοινωνική υποδομή που είναι απαραίτητη για την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της χώρας.

 

Ο τομέας των ηλιακών προϊόντων και μηχανημάτων της Τανζανίας, εξακολουθεί να είναι ο πιο συναρπαστικός και γρήγορα αναπτυσσόμενος τομέας στην οικονομία της χώρας, προσελκύονταςχιλιάδες επενδυτές.

 

 

read more

---