ΕΚΘΕΣΗ 15/9–15/10 – ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗN KOΡΥΦΑΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ INTEREXPOINTERNET

Σας γνωρίζουμε ότι προγραμματίζουμε για το μήνα Σεπτέμβριο την Ηλεκτρονική διοργάνωση Έκθεση με “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ HMAΘΙΑΣ

Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τα Μέλη σας τα παραδοσιακά προϊόντα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε Κύπρο – Ρωσία – Κίνα – Βαλκανικές χώρες. 

Δείτε στο www.iei.gr την παρουσίαση εταιριών σε άλλες Εκθέσεις τις εκπληκτικές πανοραμικές κυλιόμενες εικόνες των προϊόντων υπηρεσιών τους και τη δυνατότητα πρόσβασης του επισκέπτη στο site  – eshop – video του Εκθέτη.

Προτείνουμε να προτρέψετε τα Μέλη σας να συμμετέχουν στην Έκθεση και πραγματικά η Ηλεκτρονική Έκθεση << ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΜΑΘΙΑΣ>>, με δεδομένη  τη διαφημιστική καμπάνια σε ΤV. – Ραδιόφωνο – Social Media – Αποστολή εκατοντάδων χιλιάδων mails από servers εξωτερικού, να γίνει μια ανεξάντλητη πηγή πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η INTEREXPOINTERNEΤ για να ενθαρρύνει περισσότερες συμμετοχές, προσφέρει τα Ηλεκτρονικά Περίπτερα της γιγαντιαίας Πλατφόρμας της,στην εξαιρετικά οικονομική τιμή των 99€ για 1 μήνα, με μόνο 25€ επιβάρυνση για την κατασκευή του περιπτέρου με φωτογραφίες-κείμενα που θα μας δώσουν τα Μέλη σας.

Με τη βεβαιότητα ότι το Επιμελητήριο με τη γνωστοποίηση της Έκθεσης στα Μέλη του θα συντελέσει στη γνωριμία και προώθηση των παραδοσιακών προϊόντων των Μελών του, περιμένουμε μήνυμά σας για να ξεκινήσουμε μια αποδοτική συνεργασία.