Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στο πλαίσιο των Ολοκληρωμένων Δράσεων Αστικής Ανάπτυξης

s-pep-01_F30816.jpgΠραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2006 στις 7 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας, ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΕΤΑ-ΚΕΜΑΚ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ημαθίας και την Εμπορική Τράπεζα.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η "Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στο πλαίσιο των Ολοκληρωμένων Δράσεων Αστικής Ανάπτυξης".

s-pep-02_F30852.jpgΧαιρετισμό απεύθυναν, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου , ο Γενικός Διευθυντής – Συντονιστής του ΚΕΤΑ-ΚΕΜΑΚ κ. Γιώργος Κόκκας ο οποίος αναφέρθηκε και στον ρόλο και τις υπηρεσίες που παρέχει το ΚΕΤΑ-ΚΕΜΑΚ και από την Εμπορική Τράπεζα οι κύριοι Λυγούρας Παναγιώτης, Κανακάρης Απόστολος, Βαμβακίδης Σταύρος και Μαυρομάτης Στέλιος. Κατόπιν έλαβε τον λόγο ο κ. Φώτης Πασχόπουλος Διευθυντής Τομέα Ειδικών Χρηματοδοτήσεων της Εμπορικής Τράπεζας ο οποίος και έκανε την παρουσίαση του προγράμματος, το οποίο θα είναι ανοιχτό για υποβολή προτάσεων έως και τις 19 Ιανουαρίου 2007. Μετά το τέλος της παρουσίασης δόθηκαν διευκρινήσεις στα ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Η εκδήλωση συγχρηματοδοτήθηκε κατά 70% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).