Ενημερωτική εκδήλωση Επιμελητηρίου Ημαθίας για τις δυνατότητες του νέου Portal

Την Δευτέρα 24 και την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008 πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας εκδηλώσεις με θέμα:

«Ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για τη χρήση και τη λειτουργία της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου και ενημέρωσης www.icci.gr / Η χρήση και η χρησιμότητα των νέων τεχνολογιών στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας»

081128_ekd_portal_s2_F228.jpgΉταν μία πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ημαθίας με σκοπό την ενημέρωση των τοπικών επιχειρηματιών για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα πλεονεκτήματα που τους παρέχει το νέο portal www.icci.gr  για την υποστήριξη και ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους καθώς επίσης και η δημιουργία νέων μοντέλων επιχειρηματικότητας με τη χρήση της νέας τεχνολογίας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάσθηκαν οι δυνατότητες και τα συστατικά του portal. Ακόμη, δόθηκαν οι απαραίτητες πληροφορίες και κατευθύνσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των υπηρεσιών του από τις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ημαθίας προς τα οποία θα παρέχονται δωρεάν.

Προλόγισε Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου,

Σύντομη ομιλία σχετικά με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών έκανε ο Διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΕΜ κ. Δ. Παυλίδης.

081128_ekd_portal_s1_F202.jpgΠληροφορίες σχετικά με τα οφέλη του νέου portal www.icci.gr  έδωσε ο κ. Β. Χρηστίδης Γενικός Διευθυντής της της Knowledge S.A. ενώ την παρουσίαση της πλατφόρμας έκανε ο κ. Μ. Παντελιός συνεργάτης της Knowledge S.A., αναπτύσσοντας λεπτομέρειες για τη λειτουργία και τη χρησιμότητά της.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μέλη του Επιμελητηρίου, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους.