Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμπλήρωση Μηχανογραφικού

s_02_F21587.jpgΠραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2007, στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας το ΚΕΤΑ-ΚΕΜΑΚ και το Επιμελητήριο Ημαθίας. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν «Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμπλήρωση Μηχανογραφικού».

Αρχικά απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Βασίλης Πετρομελίδης, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ημαθίας, ο κ. Νικόλαος Ιωσηφίδης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε. Νομού Ημαθίας, ο κ. Γεώργιος Μιχαηλίδης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Βέροιας και ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος της Μαθηματικής Εταιρίας.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γεώργιος Κόκκας, Γενικός Διευθυντής – Συντονιστής του ΚΕΤΑ-ΚΕΜΑΚ με Θέμα: Η επιχειρηματικότητα ως μια προοπτική απασχόλησης και ο κ. Απόστολος Κουτρουμπέλης, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού με Θέμα: Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμπλήρωση Μηχανογραφικού.

Μετά το τέλος των εισηγήσεων ο κ. Κουτρουμπέλης έδωσε διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους μαθητές και γονείς υποψηφίων για τις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές. 
Η εκδήλωση συγχρηματοδοτήθηκε κατά 70% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής
Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).