Επιμελητήριο Ημαθίας: Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 τα πέντε πρώτα προγραμματισμένα σεμινάρια εκπαίδευσης των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 τα πέντε πρώτα προγραμματισμένα σεμινάρια εκπαίδευσης των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας, σε συνεργασία με την Εταιρία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ημαθίας – ΕΤ.ΕΠ.Α. Ημαθίας και την εταιρεία Alpha Plan Consultants.

            Στόχος των σεμιναρίων ήταν η προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, ώστε αυτές να είναι σε θέση να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις της αγοράς και να λειτουργήσουν αποτελεσματικά στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας Covid– 19.

        Από τα θετικά σχόλια των συμμετεχόντων και το ενδιαφέρον που επέδειξαν, φάνηκε ότι τόσο η θεματολογία όσο και η εκπαιδευτική διαδικασία, σε συνάρτηση με το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των εισηγητών, έθεσαν μια ισχυρή βάση για την περαιτέρω προσφορά χρήσιμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα μέλη μας.

            Θα ακολουθήσει σύντομα νέα ενημέρωση για τα επόμενα σεμινάρια που θα υλοποιηθούν.

            Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.icci.gr και στα τηλέφωνα: 2331024734 και 2331029774.