Η Ελλάδα στην Emitt 2015

Τη μεγάλη επιτυχία τής για πρώτη φορά ενιαίας παρουσίας του συνόλου σχεδόν των ελληνικών συμμετοχών στην Τουριστική Έκθεση ΕΜΙΤΤ 2014, στην Κωνσταντινούπολη, που διοργάνωσε η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε., έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του κεντρικού ενημερωτικού δελτίου τού ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συντονισμένη και δυναμική παρουσία της χώρας μας στην ΕΜΙΤΤ 2014, λειτούργησε καταλυτικά στη φετινή μεγάλη αύξηση εισροής Τούρκων τουριστών, η οποία αποτυπώνεται –σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ– από τα τελευταία στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά και από τις μαρτυρίες τόσο τουριστικών πρακτόρων από τη γείτονα χώρα, όσο και από τη διευθύντρια της Τουριστικής Έκθεσης της Κωνσταντινούπολης, κ. Χατζέρ Αϊντίν.

Η εταιρεία μας, έχοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα των διοργανωτών της Έκθεσης (Ekin Fuar & ITE), εξασφάλισε στην ΕΜΙΤΤ 2015, που θα διεξαχθεί από 22 έως 25 Ιανουαρίου, προνομιακό σημείο (κέντρο τού Hall 2 Διεθνών Εκθετών) για τις ελληνικές συμμετοχές και προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα συμμετοχής σε ελληνικές επιχειρήσεις και φορείς, σε περίπτερα ποικίλων μεγεθών, ενιαίου ύφους και πολυτελούς κατασκευής, σε συνδυασμό με υπηρεσίες προβολής, μεταφραστικής και γραμματειακής υποστήριξης, σε απολύτως προνομιακές τιμές.

Επειδή η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη και η επιλογή των περιπτέρων συμμετοχής θα γίνει με αυστηρή τήρηση σειράς προτεραιότητας ως προς τις κρατήσεις, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε το συντομότερο μαζί μας ή να ορίσετε πρόσωπο επικοινωνίας για να σας στείλουμε πληροφοριακό υλικό και να συζητήσουμε επί των λεπτομερειών της πιθανής συμμετοχής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» στα τηλέφωνα +30 22510 41619 (εσωτ. 046#) & +30 6984-642311 – e-mail: info@expoturkey.gr (Υπ. Επικοινωνίας: κ. Νίκος Γρίβας)

 

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Μυριτζής
Πρόεδρος του Δ.Σ.

www.expoturkey.gr