Η Προστασία των Προϊόντων από την Αντιγραφή

Η Προστασία των Προϊόντων από την Αντιγραφή

Το Enterprise Europe Network – Hellas του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), διοργανώνουν εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα: «Η Προστασία των Προϊόντων από την Αντιγραφή».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 με ώρα έναρξης 10:00' στο ξενοδοχείο Nikopolis.

Το σεμινάριο θα καλύψει θέματα όπως η νομοθεσία για την Πνευματική Ιδιοκτησία, οι νομικές ενέργειες εναντίον της αντιγραφής και της παραβίασης δικαιωμάτων που αφορούν εφευρέσεις και βιομηχανικά σχέδια, η νομοθεσία και οι διαδικασίες στα τελωνεία, η προστασία εμπορικών σημάτων, οι ειδικοί έλεγχοι στη χώρα και τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας.

Μεταξύ των ομιλητών είναι ο Γενικός Διευθυντής Τελωνείου και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης Ν. Βερναδάκης, εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών και νομικοί του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.  

Στην διεύθυνση http://www.sbbe.gr/docs/487_obi.pdf μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου. Η συμμετοχή στο εξειδικευμένο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες του ΣΒΒΕ / Enterprise Europe Network – Hellas (κα Βλοτίδου Βανέσσα, τηλ: 2310 539817 εσωτ. 206, email: eunet@sbbe.gr)