Πανελλήνια Γενική Ένωση Ελληνικών Προϊόντων Καινοτομίας

Πανελλήνια Γενική Ένωση Ελληνικών Προϊόντων Καινοτομίας

Τηλέφωνο:2117707386

Κείμενο μηνύματος:

Αγαπητοί Φίλοι.
Η Πανελλήνια Γενική Ένωση Ελληνικών Προϊόντων Καινοτομίας ενεργοποιείται και πάλι.
Σας προσκαλούμε λοιπόν, ανοιχτά, για μια ακόμη συνεργασία κόντρα στην απαισιοδοξία των καιρών.
Η κοινωνική αλληλεγγύη, την οποία πιστεύουμε και πάνω στην οποία στηριχθήκαμε στο παρελθόν, απεδείχθη ότι μπορεί να βοηθήσει όλους εμάς που σκεφτόμαστε με άξονα την καινοτομία. Η τεράστια επιτυχία της Έκθεσης Ευρεσιτεχνίας που έγινε 24 Νοεμβρίου 2010 το επισφραγίζει Άλλωστε στην εμπειρία μας συμπεριλαμβάνονται και άλλες μεγάλες διοργανώσεις όπως: η Έκθεση Έργων Τέχνης και Θεάματος και η Έκθεση Κλασσικού Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας (Επισκευών & Ανταλλακτικών).

Δεν αρκεί η γκρίνια και η αναπαραγωγή των γνωστών αποτυχημένων μοντέλων επιχειρηματικότητας. Χρειάζεται να επέμβουμε με θαρραλέες πρωτοβουλίες, να προτείνουμε και να προωθήσουμε όλες εκείνες τις ιδέες που θα συνεχίζουν να μας πηγαίνουν μπροστά, δημιουργώντας τις εξελίξεις που οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν.

Εμείς βάζουμε λοιπόν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης ενός δεκαημέρου παρουσιάσεων Εφευρέσεων και Καινοτόμων Ιδεών και την αλληλέγγυα διάθεσή μας με κόστη τα οποία είναι απολύτως συντονισμένα με τις ανάγκες των καιρών.
Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι δέκα:

Ενέργεια
Ηλεκτρολογία
Μηχανολογία
Ιατροφαρμακευτική / Υγεία
Καλλυντικά
Πληροφορική
Συστήματα Ήχου & Εικόνας
Ρομποτική
Μοντελισμός
Τέχνες/Κατασκευές

Εσείς είστε προσκεκλημένοι. Ως συμμετέχοντες ή ως επισκέπτες. Βάλτε κάτω τις ιδέες σας, τη δουλειά σας και το κεφάλαιό σας και ελάτε να βρείτε τις συνεργασίες που αναζητάτε.
Ως Συμμετέχοντες: Εφόσον πιστεύετε ότι έχετε μια εφεύρεση ή μια υλοποιήσιμη καινοτόμα ιδέα που μπορεί να παρουσιαστεί σε κοινό με στόχο την αξιολόγηση, την προώθηση και την προσέλκυση ενδιαφέροντος χρηματοδότησης, δηλώστε συμμετοχή. Αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής έγκαιρα για να εξασφαλίσετε χρόνο παρουσίασης.

Πληροφορίες | Αίτηση | Συμμετέχοντες
Ως Επισκέπτες: Επιλέξτε τους τομείς που σας αφορούν ή σας ενδιαφέρουν, τις ημέρες και τις ώρες των παρουσιάσεων και φανείτε για να ενημερωθείτε, να τροφοδοτηθείτε, να αξιολογήσετε ή και να επενδύσετε το κεφάλαιό σας. Αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παρακολούθησης για να εξασφαλίσετε θέση στις παρουσιάσεις.

Πληροφορίες | Αίτηση Επισκεπτών
Όπως και αν συνεργαστείτε σε αυτή την εκδήλωση, θα σας προετοιμάσει για την επερχόμενη μεγάλη Διεθνή Έκθεση Εφευρετών που θα λάβει χώρα τέλη 3-6 Νοεμβρίου 2011.
Σας αφήνουμε να περιδιαβείτε την ιστοσελίδα μας www.pgeep.gr και περιμένουμε να επικοινωνείτε μαζί μας για απορίες, προτάσεις, ιδέες, δηλώσεις συμμετοχής ή παρακολούθησης.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ζώης Γκούντας
ΤΗΛ 2117704701-2117707386-ΚΙΝ-6906441850 -http:www.pgeep.gr