Ποιοτικό άλμα για την έκθεση των Logistics

Ορόσημο για την ιστορία της μεγαλύτερης στην Ελλάδα έκθεσης για την εφοδιαστική αλυσίδα, της «Αποθήκη-Μεταφορές», θα είναι η 6η διοργάνωση τον προσεχή Οκτώβριο.

Με νέο τίτλο «LOGISTICS Αποθήκη-Μεταφορές» και στεγασμένη στο νεότευκτο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» που δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η διεθνής έκθεση -πλήρως αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα και με τονισμένο τον διεθνή χαρακτήρα της- έρχεται να δημιουργήσει τον ισχυρό εκείνο πόλο που χρειάζεται σήμερα η αγορά των logistics για να συντονιστεί, να αναπτυχθεί και να επεκταθεί εκτός συνόρων.

Η διοργανώτρια «Τεχνοεκδοτική» (η οποία στο εξής θα διαχειρίζεται τις εκθέσεις της με τη νέα εταιρία που συνέστησε, την «T-Expo») ανακοινώνοντας την ημερομηνία της 6ης διοργάνωσης (από Παρασκευή 2 μέχρι και Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009), τόνισε πως σχεδιασμός της έκθεσης, του «International Forum – Logistics 09» που θα την συνοδεύει, όλες οι καινοτομίες που αποφασίστηκαν και οι συνέργειες που εξασφαλίσθηκαν, στοχεύουν στην δημιουργία ενός θεσμού αποτελεσματικής προβολής των επιχειρήσεων του χώρου με εμβέλεια και έξω από τα σύνορα της πατρίδας μας.

Το «Metropolitan Expo», η λειτουργία του οποίου ξεκινά στις αρχές του 2009, έχει συνολική έκταση 160.000 τμ. και το χαρακτηρίζουν:

Οι δομημένοι χώροι 50.000 τμ που είναι κατανεμημένοι σε 4 παράλληλες, ισόγειες, ευρύχωρες και υψηλές αίθουσες, οι εντυπωσιακοί χώροι υποδοχής, οι στεγασμένοι διάδρομοι, οι πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες εκδηλώσεων, επιχειρηματικών συναντήσεων και Τύπου, τα πολλά εστιατόρια και μπαρ, το ασύρματο Ίντερνετ κλπ.
Οι άφθονοι εξωτερικοί χώροι για υπαίθρια περίπτερα, με πάρκινγκ έκτασης 100.000 τμ για τους επισκέπτες και με ιδιαίτερα πάρκινγκ για τους εκθέτες και τα πούλμαν.
Η εύκολη πρόσβαση σε αυτό μέσω της Αττικής οδού ή με τον προαστιακό σιδηρόδρομο και το μετρό (τερματικός σταθμός).
Η γειτνίαση με ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, χώρους αναψυχής και φυσικά με το διεθνές αεροδρόμιο. 

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για την 6η διεθνή έκθεση «LOGISTICS Αποθήκη-Μεταφορές» είναι η ταυτόχρονη διοργάνωση -σε άλλες αίθουσες του ίδιου εκθεσιακού κέντρου- μιας άλλης έκθεσης της «T-Expo» που προσελκύει σημαντικά στελέχη της βιομηχανίας: Της 3ης «FETEC – Βιομηχανικός εξοπλισμός». 

Οι διαδικασίες οργάνωσης καθώς και οι κρατήσεις χώρων για την 6η «LOGISTICS Αποθήκη-Μεταφορές» ξεκινούν από τον Ιανουάριο του 2009. 

● Διαρκής ενημέρωση για την εξέλιξη της «Logistics / Αποθήκη – Μεταφορές», καθώς και κάθε πληροφορία χρήσιμη σε εκθέτες και επισκέπτες, παρέχεται από τον διαδικτυακό τόπο www.apothiki-metafores.gr .