ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ TOUR NATURE

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιώντας το πρόγραμμα συμμετοχών της στις Εκθέσεις Τουρισμού για το έτος 2016, επιθυμούν να σας προσκαλέσουν σε μία κοινή προσπάθεια με στόχο να εμφανιστεί το τουριστικό προϊόν της Κεντρικής Μακεδονίας πιο ελκυστικό και να δοθεί η ευκαιρία σε φορείς, διακεκριμένες επιχειρήσεις και επαγγελματικές ενώσεις να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες προβολής των προϊόντων ή και των υπηρεσιών τους.

Πιο συγκεκριμένα, σας προσκαλούν στη Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού «Tour Nature» στο Ντύσελντορφ, Γερμανία,  όπου  μπορούν να διαθέσουν το περίπτερό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για:

α. τη φιλοξενία επαγγελματικών συναντήσεων

β. τη διοργάνωση παρουσιάσεων

γ. τη διανομή πληροφοριακού υλικού (όπως για παράδειγμα περιπατητικές διαδρομές, παρουσιάσεις μουσείων)

δ. τη διοργάνωση εκδηλώσεων και

ε. τη συντονισμένη αξιοποίηση των ευκαιριών επικοινωνίας με επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη συνεργασία για τη συντονισμένη και εναρμονισμένη τουριστική προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα του 2313325463 και 2313325505 και στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη  (2331350102)

Για μελλοντικές δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα ενημερωθείτε στο μέλλον.

 

 

Σχετικά Αρχεία: