Πρόσκληση επιχειρήσεων στις Ημέρες Καριέρας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 2019

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης προσκαλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2019» που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21, Τετάρτη 22 & Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (Κ.Ε.Δ.Ε.Α.), επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (πανεπιστημιούπολη).

Η διοργάνωση αφορά στη διενέργεια συνεντεύξεων με τελειόφοιτους και απόφοιτους του ΑΠΘ για πιθανή συνεργασία (άμεση ή μελλοντική). Η κάθε επιχείρηση καλείται να δηλώσει το προφίλ του ιδανικού υποψηφίου που επιθυμεί να δει, καθώς και τις ημέρες και ώρες που μπορεί να πραγματοποιήσει συνεντεύξεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις, εκτός από τη διαδικασία συνεντεύξεων με τελειόφοιτους και απόφοιτους του ΑΠΘ, να παρουσιάσουν σε όλη τη διάρκεια των Ημερών Καριέρας και το εταιρικό τους προφίλ με Stand.

Οι επιχειρήσεις που το επιθυμούν μπορούν να λάβουν μέρος στις ενημερωτικές – συμβουλευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΓΔ για τους υποψηφίους (φοιτητές, απόφοιτους) παρουσιάζοντας την εταιρία τους και τις προοπτικές απασχόλησης σε αυτήν, Ημερομηνίες παρουσιάσεων εταιριών στις: 

Τετάρτη 13 Μαρτίου ή Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά εδώ