ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝ. ΦΟΡΕΩΝ ΟΑΕΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΟΑΕΕ, συνάντηση της διοίκησης του Οργανισμού με τους Προέδρους της ΓΣΕΒΕΕ, της ΕΣΕΕ, της Ομοσπονδίας των Συνταξιούχων και εκπροσώπων των Ομοσπονδιών Βενζινοπωλών και Αυτοκινητιστών.

Συζητήθηκε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στους ασφαλισμένους του Οργανισμού από την απόφαση των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αττικής και Πειραιά να διακόψουν την εκτέλεση συνταγών στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ.

Ακολούθησε και 2η συνάντηση ανάμεσα στον Διοικητή του ΟΑΕΕ και τους Προέδρους της ΓΣΕΒΕΕ, της ΕΣΕΕ και των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αττικής και Πειραιά. Μετά από ένα γόνιμο διάλογο οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι δήλωσαν ότι από σήμερα θα εκτελούνται κανονικά οι συνταγές στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ.

Ο ΟΑΕΕ είναι από τους πλέον αξιόπιστους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς. Είναι δε και ο πρώτος που εφάρμοσε την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, η οποία και αποφέρει μέσο όρο εξοικονόμησης 10.000.000 Ευρώ το μήνα στον Οργανισμό. Ως εκ τούτου θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, όπως οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι, με ιδιαίτερη ευαισθησία και να μην στοχοποιείται. Στη συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΕ και τους φαρμακοποιούς αναγνωρίστηκε από όλους η ιδιαίτερη αξιοπιστία του Οργανισμού, τόσο προς τους προμηθευτές, όσο και προς τους φαρμακοποιούς.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                 ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΡΙΝΗΣ   

Πηγή: ΓΣΕΒΕΕ