Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστήριου και σχολής χορού

Σας ενημερώνουμε ότι στις 10-3-2022 προκηρύχθηκε η  Δράση «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστήριου και σχολής χορού» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020.

Για το λόγο αυτό σας αποστέλλουμε : 

– Tην προκήρυξη της Δράσης που θα τη δείτε στη διεύθυνση:  

http://epan2.antagonistikotita.gr/uploads/prosklhsh_plhttomenes.pdf

 

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι στη σελίδα της Δράσης στην ιστοσελίδα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ θα υπάρχει συνεχώς χρηστικό υλικό για τους υποψηφίους προκειμένου να διευκολυνθούν στην υποβολή της αίτησής τους.

 

Η έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης είναι στις   16/3/2022 και ώρα 12.00 και η καταληκτική προθεσμία υποβολής είναι στις 15/4/2022 και ώρα 15:00.

 

Σε κάθε περίπτωση για κάθε ενέργεια  προβολής της Δράσης, θα σας αποστέλλουμε σχετική ενημέρωση και υλικό προκειμένου να ενημερώσετε τα μέλη μας και τα σωματεία εστίασης της περιοχής σας.

 

Εφόσον προτίθεστε να διοργανώσετε εκδήλωση με χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκόλυνση.

 

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι σημείο πληροφόρησης της Δράσης για τη Δυτική Μακεδονία είναι και η ΑΝΚΟ (Tηλ. 24610-24022, κα Λιάνα Παπατέρπου, anko@anko.gr) όπου μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για τη λήψη ενημέρωσης. 

 

Παρακαλούμε θερμά για την ανάρτηση του banner με το σχετικό Link στην ιστοσελίδα σας καθώς και την προκήρυξη της Δράσης,  με στόχο τη μέγιστη κινητοποίηση των λογιστών και φοροτεχνικών στην περιοχή ευθύνης σας.