Αναγνώριση ευρωπαϊκών οινολογικών πρακτικών στην Ιαπωνία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε ότι, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση σχετικά με την έγκριση οινολογικών πρακτικών με στόχο τη διευκόλυνση εξαγωγών οίνου στο πλαίσιο της Συμφωνίας Οικονομικής Εταιρικής Σχέσης Ιαπωνίας -ΕΕ.

Ονομαστικά η Ιαπωνία ενέκρινε τη χρησιμοποίηση των παρακάτω:

– Ammonium bisulphite;

– Calcium carbonate + double calcium salt of L(+) tartaric and L(-) malic acids;

– Chitin-glucan derived from Aspergillus;

– Dimethyldicarbonate (DMDC);

– Metatartaric acid;

– Neutral potassium tartrate;

– Neutral salt of potassium DL tartaric acid;

and – Polyvinylimidazole-polyvinylpyrrolidone copolymers (PVI/PVP).

Ήδη στην πρώτη φάση είχαν εγκριθεί τα εξής:

– Calcium alginate;

– Caramel;

– L(+) tartaric acid;

– Lysozyme;

– Microcrystalline cellulose;

– Oak chips;

EU/JP/Annex 2-E/en 3 – Perlite;

– Potassium alginate;

– Potassium bisulphite = potassium hydrogen sulphite;

Σελίδα 2 από 2 – Potato protein;

and – Yeast protein extracts

Σχετικά Αρχεία: