ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ WIN- EURASIA 2021 FAIR

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΓΙΑΤΗΝ

WIN- EURASIA 2021 FAIR

Μεταξύτωνημερομηνιών 10-13 Νοεμβρίου 2021πρόκειταιναπραγματοποιηθούνοι  Εκθέσεις WIN- EURASIA 2021” στοTuyap Fair, Convention and Congress Center- Istanbul, TURKEY απότηνεταιρία Hannover Fairs TurkeyμετηνεπιχορήγησητουσχετιζόμενουφορέακαιτουΥπουργείουμας.

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στις υπηρεσίες μετακίνηση, ανύψωση, αποθήκευση και φόρτωση, επεξεργασία μετάλλων, τεχνολογίες μεταμόρφωσης μετάλλου, υπηρεσίες αυτοματισμού σε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, υδραυλικές και πνευματικές υπηρεσίες κλπ.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, η οποία διαρκεί 3 μέρες (09-12Νοεμβρίου 2021)και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών (09-12Νοεμβρίου 2021), το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (09-12Νοεμβρίου 2021)  (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.Παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα;

http://win-eurasia.com/en/exhibition/about-win-eurasia

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 01.11.2021 στο e-mail   atina@trade.gov.tr