Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο ‘’The new Normal with Sustainable Community – Based Eco-Tourism Development’’’’

 Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο ‘’The new Normal with Sustainable Community – Based Eco-Tourism Development

H Υπηρεσία Διεθνούς Συνεργασίας της Ταϋλάνδης (TICA) ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του ετήσιου διεθνούς εκπαιδευτικού της σεμιναρίου (AITC) σε διαδικτυακή πλατφόρμα, για λόγους αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.

Στο ίδιο πλαίσιο η TICA ανακοίνωσε επίσης ότι θα διοργανώσει σε συνεργασία με το ακαδημαϊκό κέντρο υπηρεσιών του πανεπιστημίου Burapha σε διαδικτυακή πλατφόρμα το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα « η νέα κανονικότητα στη βιώσιμη κοινότητα που βασίζεται στην ανάπτυξη του οικολογικού τουρισμού».

Στόχος των διοργανωτών είναι η διαμοίραση της εμπειρίας της Ταϋλάνδης στον τομέα της εφαρμογής της Φιλοσοφίας «της Οικονομίας Επάρκειας» (SEP) μέσω κοινότητας που βασίζεται στον τουρισμό (CBT).

Το εν λόγω σεμινάριο θα διεξαχθεί από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2020 και η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής λήγει στις 13 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να επισκεφτούν για περισσότερες πληροφορίες τον σύνδεσμο (http://qrgo.page.link/pFjrg) και να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο μέσω του συνδέσμου (http://qrgo.page.link/Vzy3m).