ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ AUTOMECHANIKA ISTANBUL (02-05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

AUTOMECHANIKA ISTANBUL

 

 

Μεταξύ των ημερομηνιών 02 – 05 Απριλίου    2020  πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή  Έκθεση   « AUTOMECHANIKA ISTANBUL» από την εταιρία  Messe Frankfurt   και στην Τουρκία– İSTANBUL – στο  TUYAP Fair, Convention and Congress Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Ανταλλακτικά, Εξαρτήματα, Ηλεκτρονικά, Αξεσουάρ, Επισκευές και συντήρηση αυτοκινήτων. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 0– 04 Απριλίου 2020 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 0– 04 Απριλίου 2020 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://automechanika-istanbul.tr.messefrankfurt.com/istanbul/en.html