Διοργάνωση ημερίδας εργασίας για τη διεθνοποίηση των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) διοργανώνει την επόμενη Τετάρτη 12 Νοεμβρίου ημερίδα με θέμα: «Προοπτικές διεθνούς τεχνολογικής και οικονομικής συνεργασίας των επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας – Η περιφερειακή πολιτική ενίσχυσης της καινοτομίας και της διεθνοποίησης».
Η ημερίδα, που οργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Nikopolis», ενώ η ώρα έναρξής της είναι στις 17:30.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιασθεί από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η πολιτική της περιφέρειας για τη χρηματοδότηση της καινοτομίας των επιχειρήσεων με έδρα την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και από τον ΣΒΒΕ τα αποτελέσματα έρευνας σε επιχειρήσεις της περιοχής αναφορικά με την ανάληψη και υλοποίηση δράσεων διεθνοποίησης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση για την ανάπτυξη θέσεων και προτάσεων ενίσχυσης της διεθνοποίησης των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), Υπεύθυνος κ. Χρήστος Γεωργίου, Διευθυντής Τεκμηρίωσης και Μελετών, τηλ. 2310539817, εσωτ. 204.

Η ημερίδα εντάσσεται στο έργο με τίτλο: «Δημιουργία Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ)». Οριζόντια δράση 3: «Προβολή και Διεθνής Τεχνολογική Συνεργασία».
Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης
Υπουργείο Ανάπτυξης – Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα
Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 50% από το ΕΤΠΑ και κατά 50% από Εθνικούς Πόρους

Πηγή: ΣΒΒΕ