Δωρεάν εκμάθησης ψηφιακών δεξιοτήτων από το σπίτι μέσω του προγράμματος Grow Greek Tourism Online της Google.

Google_Grow Greek Tourism Online webinars on Digital Marketing

Στο πλαίσιο συνεισφοράς της Google στην πρωτοβουλία #greecefromhome του Υπουργείου Τουρισμού, και προκειμένου να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις του Τουρισμού που έχουν πληγεί από την κρίση του κορωνοϊού, προσφέρουμε πλέον τη δυνατότητα δωρεάν εκμάθησης ψηφιακών δεξιοτήτων από το σπίτι μέσω του προγράμματος Grow Greek Tourism Online της Google.

 

Σε καθημερινή βάση το πρόγραμμα παρέχει μια σειρά δωρεάν διαδικτυακών ομαδικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον κλάδο του Τουρισμού. Τα σεμινάρια καλύπτουν μια πληθώρα θεμάτων, από το πώς να δημιουργήσει κανείς ένα πλάνο ψηφιακού μάρκετινγκ για την επιχείρησή του, μέχρι το πώς να εργαστεί εξ αποστάσεως .  Συγκεκριμένα, προσφέρονται οι παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Βασικές αρχές του ψηφιακού μάρκετινγκ. Εγγραφείτε εδώ.
  • Πώς να δημιουργήσετε ένα πλάνο ψηφιακού μάρκετινγκ. Εγγραφείτε εδώ.
  • Πώς να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα. Εγγραφείτε εδώ.
  • 10 εργαλεία για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας εξ αποστάσεως. Εγγραφείτε εδώ.
  • Πώς να δημιουργήσετε τη διαδικτυακή σας επιχείρηση. Εγγραφείτε εδώ.

 

Επιπλέον, διατίθεται η δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν κατ’ ιδίαν διαδικτυακής συνάντησης απευθείας με έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Google, ώστε κάθε επιχείρηση να μπορεί να λάβει προσωποποιημένες συμβουλές για την ψηφιακή της παρουσία, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της. Όποια επιχείρηση ή επαγγελματίας του Τουρισμού ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία εκμάθησης ή για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα g.co/greektourism/seminarsfromhome.