«Εβδομάδα Βιωσιμότητας» στο Ομάν (13-17.03.2022)

«Εβδομάδα Βιωσιμότητας» στο Ομάν (13-17.03.2022)

 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πρεσβεία του Σουλτανάτου του Ομάν στη Ρώμη, το Υπουργείο Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων του Ομάν διοργανώνει, από 13 έως 17 Μαρτίου 2022, «Εβδομάδα Βιωσιμότητας» – «Oman Sustainability Week», στο Oman Convention & Exhibition Centre, στην πόλη Muscat.

Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Petroleum Development Oman (PDO), την μεγαλύτερη εταιρεία έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων στο Ομάν. Στόχος είναι η ανάδειξη των πρωτοβουλιών του Ομάν στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης, καθώς επίσης και της καινοτόμας στρατηγικής του, σύμφωνα με τους στόχους των Ηνωμένων Εθνών για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Εβδομάδα Βιωσιμότητας περιλαμβάνει Διεθνή Έκθεση, Διεθνές Συνέδριο «International Sustainability Resources & Technology Conference – ISRTC», εκδήλωση απονομής βραβείων και επισκέψεις σε τρέχοντα έργα (όπως π.χ. Ras Al Hamra Development Project, Mirrah Project, Wet Land Project και Amin Solar Project). Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, καθώς επίσης, σε θεσμικούς, επιχειρηματικούς και επιστημονικούς φορείς από τον τομέα της ενέργειας, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της διαχείρισης υδάτινων πόρων (άρδευση, αποθήκευση ύδατος και αφαλάτωση), της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων και αποβλήτων, της πράσινης μηχανικής και της περιβαλλοντικής προστασίας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://www.omansustainabilityweek.com.