Επιχειρηματικές συναντήσεις τουρκικών και ελληνικών επιχειρήσεων, στο ΕΒΕΘ, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο ΕΒΕΘ

Eπιχειρηματική Αποστολή αποτελούμενη από 31 επιχειρηματίες με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Cerkezkoy Τουρκίας, θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 14:00, για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας και την πραγματοποίηση κατ΄ ιδίαν επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29, 2ος ορ., στην αγγλική γλώσσα.
Αναλυτικό κατάλογο με τις συμμετέχουσες στην Αποστολή τουρκικές επιχειρήσεις, το αντικείμενο της δραστηριότητάς τους και το είδος της συνεργασίας που επιθυμούν θα βρείτε εδώ.

Το Cerkezkoy βρίσκεται 110 χλμ. δυτικά της Κωνσταντινούπολης και θεωρείται βιομηχανική ζώνη. Tο ΕΒΕ του Cerkezkoy απαριθμεί περίπου 6.000 μέλη, τα περισσότερα των οποίων δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα του εμπορίου και της βιομηχανίας και ιδίως στους κλάδους των πλαστικών, ελαστικών, βιομηχανικού εξοπλισμού, καλλυντικών, χημικών, δόμησης, κλωστοϋφαντουργίας, μεταλλουργίας, αυτοκινητοβιομηχανίας και ενέργειας.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις προγραμματιζόμενες επιχειρηματικές συναντήσεις  και να ενημερώσετε σχετικά τις επιχειρήσεις -μέλη του Επιμελητηρίου σας.
Την on line δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να συμπληρώσετε στην αγγλική γλώσσα, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου 2023, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των συναντήσεων.

Για τυχόν συμπληρωματική πληροφόρηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132, publicrelations@ebeth.gr