Η Global Greece παρέχει πλέον και υπηρεσίες e-learning- εκπαίδευση από απόσταση- σε εξειδικευμένα θέματα διεθνούς εμπορίου

Από τη νέα πρωτοποριακή της πλατφόρμα e-learning www .globalgreece-academy.com η Global Greece παρέχει πλέον και υπηρεσίες e-learning- εκπαίδευση από απόσταση- σε εξειδικευμένα θέματα διεθνούς εμπορίου.

Μέσω της πλατφόρμας αυτής επιχειρηματίες, στελέχη & σύμβουλοι επιχειρήσεων και φοιτητές μπορούν πλέον να καταρτιστούν σε χρόνο που επιλέγουν και χωρίς να επηρεάζονται από την γεωγραφική απόσταση που χωρίζει εισηγητές και εκπαιδευόμενους.

Ήδη υπάρχουν διαθέσιμα τρία εξειδικευμένα σεμινάρια που μπορεί οποιοσδήποτε να παρακολουθήσει μέσω του Διαδικτύου.

Έρευνα Αγοράς & Google

Οι δυνατότητες της γνωστότερης και πιο επιτυχημένης μηχανής αναζήτησης είναι τεράστιες. Οι ελληνικές επιχειρήσεις δεν αξιοποιούν όσο θα μπορούσαν ένα πανίσχυρο και ..δωρεάν εργαλείο για να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται στις διεθνείς τους δραστηριότητες. Αρκεί να γνωρίσουν κάποια κρυφά μυστικά και τεχνικές αναζήτησης που παρουσιάζονται στο σεμινάριο αυτό.

Πρωτογενής Έρευνα Ξένης Αγοράς

Η Έρευνα ξένης αγοράς μειώνει το ρίσκο που παίρνει μια επιχείρηση και αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας σε άγνωστες αγορές. Πρωτογενή Έρευνα κάνουμε για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες που δεν μπορούμε να βρούμε έτοιμες κάπου αλλού. Είναι προσαρμοσμένη στην εταιρεία και τα προϊόντα σας και παρέχει συγκεκριμένες απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις και προβλήματα. Το σεμινάριο καλύπτει τις γνωστές και άγνωστες πτυχές του θέματος. 

Οδηγός Νέων Εξαγωγέων
Υπάρχουν χιλιάδες μικρές ελληνικές επιχειρήσεις με διεθνώς ανταγωνιστικά προϊόντα που κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουν τα φτερά τους έξω απο τα σύνορα μας. Κρίσιμες αποφάσεις που εμπεριέχουν μεγάλους κινδύνους αλλά και τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης. Ο Οδηγός Νέων Εξαγωγέων έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει συστηματικά και άμεσα τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν διεθνή εμπορική δραστηριότητα. Δεν είναι απλά μια μεθοδολογία αλλά και ένα πρακτικό εργαλείο για την λήψη των δύσκολων αποφάσεων σας.

Κάθε μάθημα περιλαμβάνει εκτός από την βασική παρουσίαση μια μεγάλη ποικιλία υποστηρικτικού υλικού για περαιτέρω εμβάθυνση και μελέτη, όπως παρουσιάσεις, βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή, σχετικά αρχεία pdf και video, εργασίες και επιλεγμένες προτεινόμενες συνδέσεις στο διαδίκτυο.

Τα σεμινάριά της Global Greece Academy καλύπτουν με τον πιο συστηματικό και αποτελεσματικό τρόπο τις εξειδικευμένες εκπαιδευτικές ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία και στελέχους που ενδιαφέρεται για τα θέματα της παγκοσμιοποίησης, του ανταγωνισμού, των εξαγωγών και του διεθνούς εμπορίου γενικότερα, επαγγελματικά ή και ακαδημαϊκά.

Οι συμμετέχοντες σε κάθε σεμινάριο παίρνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης της Global Greece Academy. Η μόνη υποχρέωση είναι να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις εργασίες που θέτει ο εισηγητής του κάθε μαθήματος.

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα της Global Greece έχει συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚτΠ

Με φιλικούς Χαιρετισμούς

Για την Global Greece Academy

Μπάμπης Φιλαδαρλής ΜΒΑ, DipM, MIEx.