Ο.Σ.Ε.Γ.Ο. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ_Β’ ΚΥΚΛΟΣ

Ο.Σ.Ε.Γ.Ο. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ_Β’ ΚΥΚΛΟΣ

H Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Γ.Ο.), στο πλαίσιο του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στις αγροτικές οργανώσεις της χώρας» – Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020 – προκηρύσσει Β’ Κύκλο υποβολής αιτήσεων για υποψήφιους ωφελούμενους.

 

Το έργο υλοποιείται και στις 13 περιφέρειες της χώρας και περιλαμβάνει την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης και την Πιστοποίηση των αποκτηθέντων γνώσεων και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων ωφελούμενων.

  

Ωφελούμενοι της Πράξης  είναι 1.250 εργαζόμενοι συνολικά (με σχέση εξαρτημένης εργασίας) σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα (ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης), ή εποχικά εργαζόμενοι.

 

Μεταξύ των ωφελούμενων  δεν περιλαμβάνονται αυτοαπασχολούμενοι ή άνεργοι με μοναδική εξαίρεση τις περιπτώσεις των εποχικά εργαζόμενων που ενδέχεται όταν ξεκινήσει η συμμετοχή τους να βρίσκονται σε περίοδο ανεργίας.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:

  •  Πρόγραμμα θεωρητικής εκπαίδευσης διάρκειας 80 ωρών (εξαιτίας της πανδημίας η κατάρτιση θα γίνει εξολοκλήρου με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης) στα παρακάτω αντικείμενα:

1.       Προώθηση Εξαγωγών Και Εξαγωγικό Μάρκετινγκ Αγροδιατροφικών Προϊόντων

2.       Συμμόρφωση με πρότυπα συστήματα τυποποίησης Αγροδιατροφικών Προϊόντων

  • Εκπαιδευτικό επίδομα 5 € ανά ώρα κατάρτισης
  • Πιστοποίηση στη βάση του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024, σε αντιστοιχία με τα Εκπαιδευτικά προγράμματα.

 

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής:

 

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης των Αιτήσεων της Ο.Σ.Ε.Γ.Ο. στην ιστοσελίδα της ΟΣΕΓΟ: https://katartisi-b.osego.gr μέχρι και τη Δευτέρα 01/02/2021

 

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν εκτός από την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να υποβάλλουν και τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τα αναφερόμενα στην ηλεκτρονική αίτηση. Καταληκτική προθεσμία παραλαβής των απαιτούμενων δικαιολογητικών (πέρα από την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης), ορίζεται η 08/02/2021 και ώρα 15:30.

 

Για να δείτε την Αναλυτική Πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

 

Για να δείτε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πατήστε ΕΔΩ

 

Για να κατεβάσετε τις υπεύθυνες δηλώσεις πατήστε ΕΔΩ

 

Για περισσότερες πληροφορίες, για την υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής  και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά  πατήστε ΕΔΩ