Οnline σεμινάριο – Αύξηση των εξαγωγικών ικανοτήτων των Μ.Μ.Ε

Η εταιρεία μας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  Lifelong Learning ProgramLeonardo Da Vinci  σας προσφέρει ένα σεμινάριο με θέμα:

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ eLEARNING.

Το online σεμινάριο που είναι διάρκειας 100 ωρών περιλαμβάνει

  • ΕΡΕΥΝΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
  • ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΗΓΙΚΗ       
  • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ       
  • ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
  • e-EΜΠΟΡΙΟ

καθώς και τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ και τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ για τις κάτωθι χώρες:

ΕΛΛΑΔΑ,ΚΥΠΡΟΣ,ΙΣΠΑΝΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΛΕΤΟΝΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ.

Το online σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην γλώσσα που εσείς επιλέξετε και στον χρόνο που έχετε δυνατότητα να το παρακολουθήσετε και που θα πρέπει να αρχίζει από 10 Ιουνίου 2015 και να ολοκληρωθεί το αργότερο την 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι συμμετέχοντες που θα απαντήσουν σωστά κατά 60% στοonline σύστημα ασκήσεων θα λάβουν Βεβαίωση Επιτυχούς ολοκλήρωσης του Σεμιναρίου.

Επειδή το online Σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια της πιλοτικής φάσης του project ε-ΕMPORIO του προγράμματος Lifelong Learning ProgramLeonardo da Vinci  παρέχεται σε ένα αριθμό εκπαιδευομένων Εντελώς Δωρεάν.

Αν σας ενδιαφέρει το online σεμινάριο συμπληρώσατε την φόρμα σε μορφή Pdf που επισυνάπτουμε και στείλτε την μας στο info@action.gr Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για Περισσότερες πληροφορίες ,μπορείτε να δείτε στην Online Πλατφόρμα : http://www.actione-learn.eu/eemporioή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Σχετικά Αρχεία: