Προκήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του «Κάμπινγκ Φαναρίου» (e-auction Q109840)

Προκήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του «Κάμπινγκ Φαναρίου» (e-auction Q109840)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχει προκηρυχθεί η διενέργεια Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction) για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του ακινήτου της ΕΤΑΔ «Καμπινγκ Φαναρίου», μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr (βλ. συν. ανακοίνωση).

 

Για να λάβετε σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτείτε τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφτείτε το σχετικό σύνδεσμο e-auction Q109840.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού, ορίζεται η Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, 13:00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα 105 62 (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό είναι η προηγούμενη εγγραφή σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr.

 

Επιπλέον, όποιος επιθυμεί να λάβει πρόσβαση στο επιπλέον πληροφοριακό υλικό, παρακαλούμε όπως απαντήσει στο παρόν email.

 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση χρειαστείτε στο largeproperties@etasa.gr και στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 333 9660/9651.

 

Ανακοίνωση Διαγωνισμού καμπινγκ ΦΑΝΑΡΙΟΥ