ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΕΠΙΝΩΤΙΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι προτίθεται να προβεί στη διενέργεια Συνοπτικού Διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο τελικής επιλογής την προσφορά του προμηθευτή με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά μόνο βάσει της τιμής (χαμηλότερη τιμή), για την «Εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας (Επινώτιων Πυροσβεστήρων) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».

Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Περιφερειακό Κατάστημα (Πλ. Λαϊκής Κυριαρχίας) στις 09/11/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 09.00 π.μ. (λήξη παράδοσης προσφορών). Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν Έλληνες πολίτες, αλλοδαποί, νομικά πρόσωπα, ημεδαπά ή αλλοδαπά, Συνεταιρισμοί, Ενώσεις Προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά και Κοινοπραξίες Προμηθευτών.

Οι προσφορές να έχουν συνταχθεί στην ελληνική γλώσσα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των στοιχείων του διαγωνισμού και των Τεχνικών Προδιαγραφών της Προκήρυξης, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας:

α) για την Π.Ε. Κυκλάδων, στο τηλ. 22813-62723 και e-mail: dpp@1730.syzefxis.gov.gr και

β) για την Π.Ε. Δωδεκανήσου, στο τηλ. 22413-60575 και email: tm.polpro-dod@pnai.gov.gr.

Η Προκήρυξη, θα δημοσιευθεί και θα διατίθεται και ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα http://www.pnai.gov.gr. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (διαδρομή : Αρχική Σελίδα – «ΝΕΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ»). ή (Διαγωνισμοί Προμηθειών/Έργων).

Ο ανωτέρω διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 και τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης & της Αποκεντρωμένης Διοίκησης -Πρόγραμμα Καλλικράτης»(ΦΕΚ 87/7-6-2010, Τεύχος Α).

Δείτε τα συνημμένα αρχεία.

Πληροφορίες θα δίνονται: α) Δνση Πολιτικής Προστασίας (για την Π.Ε. Κυκλάδων), στο τηλ. 22813-62723 και β) Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου (για την Π.Ε. Δωδεκανήσου), στο τηλ. 22413-60575 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.