ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης ως αναθέτουσα αρχή του Ευρωπαϊκού προγράμματος Med Pearls σας προσκαλεί να συμμετέχετε στα διαδικτυακά σεμινάρια  ‘Ήπιου Τουρισμού’ στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2021. Οι εισηγητές των σεμιναρίων θα καλύψουν όλες τις πτυχές δημιουργίας προϊόντων Ήπιου Τουρισμού ενώ παράλληλα θα εντρυφήσουν στις προδιαγραφές δημιουργίας τουριστικών πακέτων στις πιλοτικές περιοχές της Ημαθίας και της Πιερίας.

 

Η συμμετοχή σας στα εν λόγω σεμινάρια θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καινοτόμα τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ήπιου Τουρισμού και κατ ‘επέκταση να διεκδικήσετε μία εκ των τεσσάρων χρηματοδοτήσεων υλοποίησης που προσφέρονται από το πρόγραμμα αξίας 10.000 εως 20.000 ευρώ. Θα σας συνιστούσα να δηλώσετε συμμετοχή και τις δύο μέρες των σεμιναρίων ώστε να έχετε μια πληρέστερη εικόνα του προγράμματος και έτσι να λάβετε τη μέγιστη βαθμολογία σε περίπτωση που υποβάλλετε σχέδιο για την λήψη της χρηματοδότησης.

 

Όλοι οι υπάλληλοι των ενδιαφερόμενων τουριστικών επιχειρήσεων είναι ευπρόσδεκτοι, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να λάβουν μέρος στα σεμινάρια περισσότερα άτομα από την ίδια επιχείρηση. Τις φόρμες εγγραφής θα τις βρείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://thessaloniki.gr/med-pearls-4-trainings-on-product-creation-commercialization-of-slow-tourism-products-in-greece/

Η ημερομηνία λήξης των συμμετοχών ορίζεται στις 21 Φεβρουαρίου 2021. Η εγγραφή σας για να συμμετέχετε είναι υποχρεωτική, ατομική και θα σας αποσταλεί στο email συμμετοχής σας ο σύνδεσμος παρακολούθησης των σεμιναρίων στο διάστημα 21- 23 Φεβρουαρίου 2021.