ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ PLAST EURASIA 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

PLASTEURASIA 2021

 

Κατά τις ημερομηνίες 1-4 Δεκεμβρίου 2021 πρόκειταιναπραγματοποιηθείη ΔιεθνήςΈκθεσηPLASTEURASIAISTANBUL 2021 – ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝαπότην Ένωση Εξαγωγέων στην IstanbulTurkey  με τηνεπιχορήγησητης Ένωση Εξαγωγέων Μετάλλων και Μεταλλευμάτων Istanbul (IMMIB) και υπό την αιγίδα του Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας .

 

Στηνέκθεσηπροσκαλούνταιταστελέχητωνδιοικήσεωντωνεταιριώνπουδραστηριοποιούνταιστουςτομείς βιομηχανίας πλαστικών, χημικών και πρώτων υλών, συσκευών θερμότητας και ελέγχου, καλουπιών, ανακύκλωσης, προϊόντων και τεχνολογίας πλαστικών.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (30 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου 2021) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες (30 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου 2021)σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (30 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου 2021) (διαμονή 3 νυχτών).

 

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://plasteurasia.com/en/

 

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας, ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 19.11.2021 στο e-mail   atina@ticaret.gov.tr