ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ “BURSA INTERNATIONAL MARBLE BLOCK FAIR 2021”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ “BURSA INTERNATIONAL MARBLE BLOCK FAIR 2021”

 

Κατά τις ημερομηνίες 2023 Οκτωβρίου 2021πρόκειταιναπραγματοποιηθείη Διεθνής Έκθεση6η ΒURSA INTERNATIONAL MARBLE BLOCK FAIR 2021σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Bursa στoTUYAPCongressCenter στην BursaTurkeyμεεπιχορήγησητουσχετιζόμενουφορέαεξαγωγών.

 

Στηνέκθεσηπροσκαλούνταιταστελέχητωνδιοικήσεωντωνεταιριώνπουδραστηριοποιούνταιστους τομείς Μάρμαρο, Πετρώματα και γρανίτες, Μηχανήματα και εξοπλισμός επεξεργασίας, Εργαλεία-Αξεσουάρ βιομηχανίας μαρμάρου.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 1922 Οκτωβρίου 2021το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 1922 Οκτωβρίου 2021(διαμονή 3 νυχτών).

 

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Home Page | BURSA Blok Mermer Fuarı (blokmermerfuari.com)

 

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας, ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 08.10.2021 στο e-mail   atina@ticaret.gov.tr