ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ “PAROS FOODPANORAMA FESTIVAL”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ “PAROS FOODPANORAMA FESTIVAL”

Η διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γαστρονομίας το “Paros FoodPanorama Festival”,  στην Πάρο, στην Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους, Παροικιά θα διεξαχθεί στις 24-25 Ιουλίου 2021.

 

Πρόκειται για μια πολύ- επίπεδη εκδήλωση που μέσω δράσεων, όπως η γευσιγνωσία προϊόντων και των παράλληλων εκδηλώσεων, συνδέουν την ταυτότητα των ανθρώπων με την περιοχή παραγωγής των προϊόντων, που αυτό είναι που χαρακτηρίζεται ως γαστρονομική πολιτιστική ταυτότητα. Στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τον αγροτικό- παραγωγικό τομέα και το τουριστικό προϊόν, που ποικιλότροπα συνδέεται με αυτόν.

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας θα ταξιδέψει από το χθες στο σήμερα μέσω μουσικών και γαστρονομικών γεύσεων. Παράξενες γεύσεις, παλιές και νέες συνταγές, άγνωστοι συνδυασμοί και υλικά, με απώτερο σκοπό την κοινή γευστική ταυτότητα. Να γνωρίσουμε το διαφορετικό, το ξένο και οι ουρανίσκοι των παρευρισκόμενων να εξερευνήσουν νέες γεύσεις. Κατά την διάρκεια των δύο ημερών οι επισκέπτες θα περιηγηθούν μέσω ενός «γευστικού διεθνούς ταξιδιού», από διάφορες διεθνής κουζίνες.

 

Όλα τα στοιχεία σχετικά με το Paros FoodPanorama Festival  βρίσκονται στην ιστοσελίδα: www.foodpanoramafestival.com και συνημμένα θα βρείτε το έντυπο με την αναλυτική παρουσίαση του φεστιβάλ.        

 

Παρακαλούμε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε το έντυπο συμμετοχής αποστέλλοντάς το στο info@foodpanoramafestival.com