Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2021

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2021

 

Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών με ΔΩΡΕΑ εξοπλισμού παραγωγής ή/και υπηρεσιών πιστοποίησης και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring), ανακοινώνει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι εγκατεστημένοι στη Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία (Ανατολική-Κεντρική-Δυτική) και Θράκη, να δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της Αγροδιατροφής/ Βιομηχανίας Τροφίμων και Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΠΔΒ) και να έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών μεταξύ €15.000-€500.000.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους αυστηρά έως και την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Περαιτέρω πληροφορίες και οδηγίες περιλαμβάνονται στο συνημμένο αρχείο, ενώ η πλήρης Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ www.mkoapostoli.gr , στην ενότητα «Η Δράση μας», στην υποενότητα «Προγράμματα» με τον τίτλο «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών».

 

Για κάθε διευκρίνιση, μόνο μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Μπορείτε να υποβάλλετε τα ερωτήματα σας στις διευθύνσεις: t.galdara@mkoapostoli.gr  ή e.kiousis@mkoapostoli.gr