Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ημαθίας στη Fruit Logistica του Βερολίνου

Το Επιμελητήριο Ημαθίας ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην κορυφαία διεθνή έκθεση φρούτων & λαχανικών FRUIT LOGISTICA που θα διεξαχθεί από 8 ως 10 Φεβρουαρίου 2023 στο Βερολίνο. H φετινή FRUIT LOGISTICA αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της παγκόσμιας αγοράς, με τη συμμετοχή 2.000 εκθετών από 87 χώρες και περισσότερων από 70.000 εμπορικών επισκεπτών!

Η FRUIT LOGISTICA καλύπτει όλο το φάσμα της δραστηριότητας του κλάδου των φρέσκων προϊόντων και παρέχει μια πλήρη εικόνα των τελευταίων καινοτομιών, προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε σύνδεσμο της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού. Προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες δικτύωσης και επαφής με βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε κάθε τομέα της βιομηχανίας.

Το Επιμελητήριο θα διαθέτει δικό του stand (Hall 8.2, Stand B28), μέσω του οποίου μπορούν να προβληθούν όλες οι επιχειρήσεις της Ημαθίας π

Μέσω του stand του Επιμελητηρίου (Hall 8.2, Stand B28), θα προβληθούν επιχειρήσεις – μέλη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο παραγωγής, εμπορίας και εξαγωγών φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Παράλληλα, το stand θα είναι διαθέσιμο για διά ζώσης B2B επαφές σε όλες τις επιχειρήσεις που θα εκπροσωπηθούν στη FRUIT LOGISTICA.