Σύσκεψη στη Βέροια για την αναπτυξιακή δράση Agro-polis (πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ημαθίας) σε συνέχεια της επίσημης τριήμερης επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σκανδαλίδη στο Ισραήλ

110210_ekd_agropolis_1_F17916.jpgΣτη Βέροια συναντήθηκαν σήμερα, 3 Φεβρουαρίου 2011, οι εμπλεκόμενοι στην αναπτυξιακή δράση Agro-polis, μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ημαθίας, προκειμένου να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα της επίσημης τριήμερης επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σκανδαλίδη στο Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια των επίσημων συνομιλιών στο Ισραήλ, η αναπτυξιακή δράση Agro-polis υιοθετήθηκε και από τις δύο πλευρές, με συγκεκριμένες δράσεις και χρονοδιάγραμμα.

Στόχος της σύσκεψης στη Βέροια ήταν ο συντονισμός των ενεργειών που θα πρέπει να υλοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα και μέχρι την διακυβερνητική συνάντηση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ τον ερχόμενο Απρίλιο – Μάιο, όπου η αναπτυξιακή δράση Agro-polis έχει συμπεριληφθεί ως θέμα.

110210_ekd_agropolis_2_F17945.jpgΣτη συνάντηση συμμετείχαν από το Επιμελητήριο Ημαθίας ο Πρόεδρος κ. Ουσουλτζόγλου Νικόλαος, ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Βαφειάδης Αθανάσιος, ο Β' Αντιπρόεδρος κ. Ευφραιμίδης Αβραάμ, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πετρομελίδης Βασίλης, ο Πρόεδρος του Εξαγωγικού Τμήματος κ. Πέτκος Στέργιος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος κ. Μπιζέτας Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Τμήματος κ. Σιμήνος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Βιομηχανικού Τμήματος κ. Παντελίδης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος κ. Τσέας Στυλιανός, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χαρίσης Θωμάς,  το Επίτιμο Μέλος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Γιανναβαρτζής Σταύρος, από το Δήμο Βέροιας η Δήμαρχος κα Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, από το Δήμο Νάουσας ο Δήμαρχος κ. Καραμπατζός Αναστάσιος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παππάς Χρήστος, από το Δήμο Αλεξάνδρειας ο Δήμαρχος κ. Δημητριάδης Φώτιος και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στεργιόπουλος Γρηγόρης και Βενιόπουλος Κώστας, από το Δήμο Σκύδρας ο Δήμαρχος κ. Χοίδης Γεώργιος και οι υπεύθυνοι του έργου Agro-polis από την εταιρία Business Net κ.κ. Παυλίδης Δημήτρης, Ουσουλτζόγλου Πρόδρομος και Παυλίδης Κωνσταντίνος.