Το Επιμελητήριο Ημαθίας στηρίζει την καμπάνια της “Πρωτοβουλίας για το Παιδί”

Με κεντρικό σύνθημα “Ένα απ’ τον καθένα!” η νέα μεγάλη ετήσια δράση της “Πρωτοβουλίας για το Παιδί” έχει στόχο οι 62.044 πολίτες της Βέροιας να γίνουν μια μεγάλη αγκαλιά συμβάλλοντας έμπρακτα, συμμετέχοντας με ένα ευρώ στον κουμπαρά του συλλόγου. Η ιδέα του κουμπαρά στηρίχθηκε στη δύναμη των πολλών, με έναν τρόπο που δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του καθενός μας. Το Επιμελητήριο Ημαθίας στηρίζει τη δράση και καλεί τα μέλη του να φιλοξενήσουν τον κουμπαρά στην επιχείρησή τους. Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της “Πρωτοβουλίας” 2331029571 ή απευθείας με τη συντονίστρια της δράσης κ.Πιλιτσίδου Γιάννα στο 6947814704.

Η “Πρωτοβουλία για το Παιδί” από το 2008 έχει ανοίξει και έχει αγκαλιάσει, φροντίσει, προστατεύσει και θεραπεύσει βαριά παιδικά τραύματα παιδιών από δυσλειτουργικές οικογένειες. Eίναι ένας ζωντανός οργανισμός και μία μεγάλη οικογένεια που ανταποκρίνεται στις οικονομικές υποχρεώσεις για ρεύμα, σούπερ μάρκετ, θέρμανση… Όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια η “Πρωτοβουλία για το Παιδί” δεν σταμάτησε να έχει καθημερινή έγνοια και να καλύπτει τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών στις πέντε (5) δομές της (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας, Το Σπίτι της Βεργίνας, Στέγη Ημιαυτόνομης διαβίωσης Νέων, Κέντρο Αναφοράς και παροχής συμβουλευτικής, Κέντρο Θεραπείας Τραύματος) υπό την καθοδήγηση του αείμνηστου Τέλη Σιδηρόπουλου.

Τώρα η δράση “Ένα απ’τον καθένα!” σκοπεύει να καθιερώσει σε ετήσια βάση την έμπρακτη υποστήριξη της πόλη της Βέροιας προσπαθώντας να συγκεντρώσει Το πιο ακριβό και πολύτιμο 1 ευρώ.

Γιατί 1 ευρώ μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός παιδιού που βρίσκεται σε ανάγκη και κίνδυνο!