Σας ενημερώνουμε ότι στις 22-25 Οκτωβρίου 2015 στην Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιηθεί η «HELAL & HEALTH PRODUCT FAIR».
Αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την έκθεση στην ιστοσελίδα: http://www.helalexpo.com.tr/en…..
6η Έκθεση Προϊόντων Υγείας & Halal [22-25 Οκτωβρίου 2015 στην Κωνσταντινούπολη]
Με την Υποστήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO η Έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo 2015
Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, η νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και ανακοινώνει μία μεγάλη συνεργασία.
Η φετινή διοργάνωση θα γίνει με την υποστήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO, του μεγαλύτερου Εκθεσιακού Οργανισμού της Χώρας, που φέτος γιορτάζει 80 χρόνια προσφοράς στην Εθνική οικονομία.
Η είδηση αυτή αλλάζει τελείως τα δεδομένα της Έκθεσης, καθώς οι διοργανωτές, οι εκθέτες αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι, θα έχουν…..
Έκθεση Summer Expo 2015 [2-6 Ιουνίου Μετρό Σύνταγμα]
Με χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση της έκθεσης ποιούντων και υπηρεσιών για το καλοκαίρι με τίτλο SummerExpo 2015 που θα πραγματοποιηθεί στις 2-6 Ιουνίου 2015 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.
Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιάσει τα προϊόντα που αναζητούν οι καταναλωτές για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Στην SummerExpo 2014 καλούνται να συμμετέχουν:
Τουριστικοί Προορισμοί
Εποχικά είδη
Καλλυντικά
Μπιζού
Τρόφιμα
Ρούχα
κ.α.
Η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσ…..
Δελτίο Τύπου Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΕΕΘ – ΣΕΕ
Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας των Ο.Ε.Ε.Θ. – Σ.Ε.Ε., της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (Ο.Ε.Ε.Θ.), του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.) και του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, εκπροσωπούμενου από τον Δήμαρχο, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, υπογράφηκε στo Δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης στις 19/5/2015.
Το κείμενο του συμφώνου υπέγραψαν – εκτός από τον κ. Κυρίζογλου – ο κ. Ιωάννης Μανδρίνος, Πρόεδρος τη…..
ΙΝΕ/Δίκτυο υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων – Παράλληλη Ασφάλιση
Το δίκτυο υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ συνεχίζει την λειτουργία του, με την αποστολή πληροφοριακών κειμένων της θεματικής ενότητας «Κοινωνική Ασφάλιση».
Αποστέλλονται οι βασικές διατάξεις που διέπουν την «Παράλληλη ασφάλιση». Το κείμενο αποτελεί έναν οδηγό πληροφόρησης ο οποίος λειτουργεί σε δυο επίπεδα:
1. Μια σύντομη κωδικοποιημένη πληροφόρηση σε μορφή πίνακα.
2. Μια βασική ανάλυση των περιεχομένων του πίνακα.
…..
Ενημέρωση για την παρακράτηση συνδρομών υπέρ της Ένωσης Ελλήνων Χημικών
Η Ένωση Ελλήνων Χημικών (Ε.Ε.Χ.) είναι Ν.Π.Δ.Δ. που συστάθηκε με το Ν. 1804/88 (ΦΕΚ Α΄177/25.8.1988). Σύμφωνα με το άρθρο 3 του ως άνω Νόμου, «2. Ως τακτικά μέλη της Ε.Ε.Χ. εγγράφονται υποχρεωτικά μετά τη λήψη του πτυχίου τους, όλοι οι πτυχιούχοι χημικών τμημάτων: α) των σχολών θετικών επιστημών των ελληνικών πανεπιστημίων, β) των ομοταγών ανωτάτων σχολών του εξωτερικού, γ) της παλιάς σχολής των φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. 3. Ως τακτικά μέλη της Ε.Ε.Χ. εγγράφονται επίσης υπο…..
ΒΕΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 25-05-15
-Σε εσωτερική στάση πληρωμών έχει οδηγηθεί εδώ και πολύ καιρό το ελληνικό δημόσιο το οποίο δεν πληρώνει κανέναν με αποτέλεσμα τα «φέσια» να αυξάνονται» ταχύτατα. Οι επιστροφές φόρων φτάνουν τα 4 χρόνια, οι προμηθευτές περιμένουν πληρωμές πάνω από 4,4 δισ. ευρώ ενώ κοντά στα 5 δισ. είναι οι οφειλές του ΕΟΠΥΥ προς νοσοκομεία και επιχειρήσεις από το χώρο της υγείας.Βεβαίως, τα Ταμεία οφείλουν πάνω από 1,1 δισ. ευρώ στον Οργανισμό με αποτέλεσμα να μεγαλώνει αυτός ο φαύλος κύκλος χρεών.
-Κατα…..
Διαγωνισμός για την προμήθεια του είδους “Θήκες εντύπων” για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας
Συνημμένη θα βρείτε την υπ’ αριθ. 3/2015 διακήρυξη, που αφορά ΑΝΟΙΚΤΟ ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια του είδους “Θήκες εντύπων (δίφυλλα πλαστικής ύλης δελτίων ταυτοτήτων)”, για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας.
…..