ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερώνουμε ότι, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση σχετικά με την έγκριση οινολογικών πρακτικών με στόχο τη διευκόλυνση εξαγωγών οίνου στο πλαίσιο της Συμφωνίας Οικονομικής Εταιρικής Σχέσης Ιαπωνίας -ΕΕ.
Ονομαστικά η Ιαπωνία ενέκρινε τη χρησιμοποίηση των παρακάτω:
– Ammonium bisulphite;
– Calcium carbonate + double calcium salt of L(+) tartaric and L(-) malic acids;
– Chitin-glucan derived from Aspergillus;
– Dimethyldicarbonate (DMDC);
– Metatartaric acid;
– Neutral potassium tartrate;
– Neutral salt of potassium DL tartaric acid;
and – Polyvinylimidazole-polyvinylpyrrolidone copolymers (PVI/PVP).
Ήδη στην πρώτη φάση είχαν εγκριθεί τα εξής:
– Calcium alginate;
– Caramel;
– L(+) tartaric acid;
– Lysozyme;
– Microcrystalline cellulose;
– Oak chips;
EU/JP/Annex 2-E/en 3 – Perlite;
– Potassium alginate;
– Potassium bisulphite = potassium hydrogen sulphite;
Σελίδα 2 από 2 – Potato protein;
and – Yeast protein extracts
Σχετικά Αρχεία: