Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2006 στις 6 μμ στο Επιμελητήριο Ημαθίας, από το ΚΕΤΑ-ΚΕΜΑΚ, σε συνεργασία με τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και το Επιμελητήριο Ημαθίας, ενημερωτική εκδήλωση για προγράμματα του Ε.Π. "Ανταγωνιστικότητα", για τα οποία Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης είναι το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και αφορούν θέματα Ποιότητας καθώς επίσης και επιχειρήσεις του Τουριστικού Τομέα.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ημαθίας κος Νικόλαος Ουσουλτζόγλου, χαιρέτησε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Ο κος Κωνσταντίνος Κρικέλης, Στέλεχος του Ε.Φ.Δ. ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, αναφέρθηκε στην δράση 2.5.2 του ΕΠΑΝ που αφορά την χρηματοδότηση επιχειρήσεων της μεταποίησης, του εμπορίου, παροχής υπηρεσιών και τουριστικών επιχειρήσεων για την πιστοποίησή τους στα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000 , ΕΛΟΤ 1416 (HACCP)/ISO 22000 και ΕΛΟΤ 1801 (Υγεία και Ασφάλεια). Οι επιχειρήσεις που μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στην δράση 2.5.2 θα πρέπει να απασχολούν μόνιμο προσωπικό από 3 έως 250 άτομα, να έχουν μέσο ετήσιο κύκλο εργασιών από 30.000 έως 35.000.000 ευρώ και να λειτουργούν τουλάχιστον από 1/1/2003.
Η κα Αννα Μαγοπούλου, Στέλεχος του Ε.Φ.Δ. ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις του ΕΠΑΝ 2.2.2 – Ποιοτικός εκσυγχρονισμός τουριστικών καταλυμάτων, 2.2.3 – Επιχειρηματικά σχέδια ΜΜΕ του τουριστικού τομέα, και 5.3.1 – Διάδοση και καθιέρωση της Ελληνικής κουζίνας και ενίσχυση επιχειρήσεων για την απόκτηση σήματος ΕΟΤ για την Ελληνική κουζίνα.
Μετά το τέλος των παρουσιάσεων δόθηκαν διευκρινήσεις στα ερωτήματα των παρευρισκομένων.
Πρόσθεσε το Επιμελητήριο Ημαθίας στην οθόνη σου!
Προσθήκη
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει