FAIR ANNOUNCEMENT: ZUCHEX 2022

FAIR ANNOUNCEMENT: ZUCHEX 2022

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ

32nd INTERNATIONAL HOME & KITCHENWARES FAIR

Μεταξύ των ημερομηνιών 15 – 18 Σεπτεμβρίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « INTERNATIONAL HOME & KITCHENWARES FAIR » από την εταιρία Tarsus Fuarcılık A.Ş και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο Tüyap Fair, Convention and Congress Center – με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Γυαλί, πορσελάνη, κεραμικά σκεύη, Μεταλλικά κουζινικά, Πλαστικά οικιακά / αξεσουάρ κήπου, Οικιακά είδη, Εταιρείες εστίασης και φιλοξενίας, Ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων και εστιατορίων. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 14 – 17 Σεπτεμβρίου 2022 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 14 – 17 Σεπτεμβρίου 2022 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
https://en.zuchex.com/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 29.08.2022 στο e-mail thessaloniki@trade.gov.tr

 

APPLICATION FORM