ΔΕΛΤΙΟ ΕΒΕΑ 25-27 Δεκεμβρίου 2010

 

  • ΕΚΠΝΕΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

Τις τελευταίες φορολογικές εκκρεμότητες της χρονιάς θα πρέπει να τακτοποιήσουν αυτήν την εβδομάδα οι φορολογούμενοι. Τέλη κυκλοφορίας, φόρος εισοδήματος, έκτακτη εισφορά, ενιαίο τέλος ακινήτων, περαίωση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, εξόφληση ληξιπρόθεσμών οφειλών θα πρέπει να τακτοποιηθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου..

  • ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ

         Πρόσθετες διευκρινίσεις για να αντιμετωπιστούν οι ειδικές περιπτώσεις που προέκυψαν κατά την πληρωμή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων της περαίωσης στις τράπεζες ή στις ΔΟΥ, καθώς και λόγω νέων στοιχείων που θα περιέλθουν σε γνώση των εφοριών, για επιχειρήσεις που έχουν ήδη αποδεχθεί το εκκαθαριστικό σημείωμα περαίωσης, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

  • ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Συγκεκριμένα, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά όλη την εβδομάδα από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα παραμείνουν ανοιχτά ως τις 6 το απόγευμα. Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Πηγή: ΕΒΕΑ