Νέα υπηρεσία του ΕΒΕΘ για την εύρεση εμπορικών αποθηκών και εταιρείων Logistics (3PL)

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης μέσα από την ανανεωμένη του ιστοσελίδα, δίνει την ευκαιρία στους ξένους επιχειρηματίες να αναζητήσουν χώρους και αποθήκες προς ενοικίαση καθώς επίσης και εταιρείες υπηρεσιών Logistics (Third Party Logistics) που βρίσκονται και δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Τόσο η γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης όσο και η επιχειρηματική της ανάπτυξη ενθαρρύνουν την προώθηση τέτοιου είδους συνεργασιών.  Λόγω της στρατηγικής της θέσης, στο κέντρο των Βαλκανίων, συγκεντρώνει τα «βλέμματα» πολλών ξένων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αναζητά και να βρίσκει αγγελίες ενοικίασης εμπορικών αποθηκών και υπηρεσιών Logistics (3PL) στο Νομό Θεσσαλονίκης  δίνοντας συγκεκριμένα κριτήρια στη φόρμα αναζήτησης. Σαν αποτέλεσμα εμφανίζονται οι αγγελίες που είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ μαζί με λεπτομέρειες που περιγράφουν την εμπορική αποθήκη ή την εταιρεία Logistics (3PL) που εδρεύει στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη.

Θεωρώντας ότι με τη νέα αυτή ηλεκτρονική υπηρεσία μας θα εξυπηρετήστε αμεσότερα, παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση (αρμόδιος Νίκος Γούλας, τηλ.: 2310-370107).