Διεθνής Έκθεση Ακινήτων στη Μόσχα/ΜPIRES Online

Διεθνής Έκθεση Ακινήτων στη Μόσχα/ΜPIRES Online (17 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2020)

Ενώ έχει προγραμματιστεί για 5 με 7 Νοεμβρίου 2020 η διεξαγωγή της Διεθνής Έκθεσης  ακινήτων MPIRES RealestateShow, πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 17 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2020 διαδικτυακά λόγω πανδημίας Covid-17 η MPIRES Online (www.online.mpires.ru ) που διοργανώνεται από την εταιρεία VPI Εxpo.

Επισήμως δε, δεν έχει ανακοινωθεί η ακύρωση της κανονικής διοργάνωσης.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ρωσική έκθεση για ακίνητα εξωτερικού με πάνω από 30 εκθέτες και διοργανώνεται κάθε χρόνο μετά το 2015 ενώ εκτιμάται ότι στη διαδικτυακή εκδοχή της θα την «επισκεφθούν» πάνω από 50 χιλ. επισκέπτες. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με διεθνείς εμπειρογνώμονες και σημαντικούς παράγοντες της διεθνούς δραστηριότητας στο RealEstate.

Για συμμετοχής στην έκθεση  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στα στοιχεία επικοινωνίας: “VPIexpoTel: +7 (495) 725 77 01 Email: info@vpiexpo.ru  ενώ, στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να επισκεφθείτε άνευ κόστους την έκθεση ή να παρακολουθήσετε τις διάφορες εκδηλώσεις  τις  ημέρες που αυτή πραγματοποιείται (www.online.mpires.ru).

Αξίζει αναφερθεί ότι η πανδημία έχει προκαλέσει άνοδο της ζήτησης ελληνικών ακινήτων και απόκτησης άδειας παραμονής κατά 20% σύμφωνα με τον  Δ/ντα  Συμβούλο της Tranio, μεγάλης ρωσικής εταιρείας realestateκ. Kachmazov