Επίσκεψη του Κουβανού Πρέσβη στο Επιμελητήριο Ημαθίας

Τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα, Aramis Fuente Hernández υποδέχθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ.Αποστολίδης Στέφανος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία συμμετείχε και ο γεν.γραμματέας του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ.Σισμανίδης Κώστας, ο κ.Αποστολίδης μίλησε στον κουβανό Πρέσβη για τον παραγωγικό πλούτο της Ημαθίας, ενώ από την πλευρά του ο  κ.  Aramis Fuente Hernández υπερθεμάτισε για την ανάγκη ενίσχυσης των εμπορικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Επιπλέον, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κούβας απηύθυνε κάλεσμα μέσω του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας, προς τις τοπικές επιχειρήσεις για τη συμμετοχή τους στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού και Εμπορίου που διεξάγονται στην Κούβα τον ερχόμενο Μάιο και Νοέμβριο, αντίστοιχα.

Ο Πρέσβης βρέθηκε στην Ημαθία με αφορμή τις «Ημέρες Κουβανικού Κινηματογράφου» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ημαθίας και η ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με την Κουβανική Πρεσβεία στην Ελλάδα, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ενώ συνοδευόταν από τη σύζυγό του Isabel Hernandez Mejias, την Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλολόγων Ημαθίας, Ευγενία Καβαλάρη.