ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

CPV: 09135100-5

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΝ ΠΟΣΟ 12.000,00€ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ 24%)

 

Το Επιμελητήριο Ημαθίας προτίθεται να προβεί στην προμήθεια Πετρελαίου Θέρμανσης μέχρι του ποσού των 12.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Το κριτήριο αξιολόγησης – κατακύρωσης θα είναι η χαμηλότερη τιμή και συγκεκριμένα το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη νόμιμα διαμορφούμενη μέση λιανική τιμή πώλησης ανά λίτρο του Νομού Ημαθίας, του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κατά την ημέρα παράδοσής του.

Η προμήθεια αφορά την κάλυψη των αναγκών του κτιρίου του Επιμελητηρίου Ημαθίας που εδρεύει στη Βέροια για ένα έτος από την υπογραφή της σύμβασης και η προμήθεια του θα γίνεται τμηματικά έπειτα από τηλεφωνική ή έγγραφη επικοινωνία με τον προμηθευτή.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν. 4412/2016 επισημαίνεται ότι η οικονομική προσφορά σας θα πρέπει να συνοδεύεται από:

 

α) απόσπασμα ποινικού μητρώου

β) φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα σε ισχύ

 

Εφόσον πρόκειται για νομικό πρόσωπο, προσκομίζονται επιπλέον αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του νομικού προσώπου:

 

γ) Γενικό πιστοποιητικό (μεταβολών) από την υπηρεσία ΓΕ.Μ.Η. και

δ) Αναλυτικό πιστοποιητικό εκπροσώπησης (στοιχεία εκπροσώπων) από την

    υπηρεσία ΓΕ.Μ.Η.

ε) Ποινικά αποσπάσματα για τον εκπρόσωπο και όλα τα μέλη του ΔΣ

 

 Η προσκόμιση των ανωτέρω από τον ανάδοχο, τηρουμένων των διατάξεων, θα  πρέπει να γίνει πριν την υπογραφή της σύμβασης σε κάθε περίπτωση.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης θα πρέπει να προσκομίσουν επιπλέον την άδεια λειτουργίας του πρατηρίου που διαθέτουν.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν ή να αποστείλουν τις προσφορές τους έως την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία του Επιμελητηρίου Ημαθίας (Κεντρικής 3 – Βέροια 59132).

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστό φάκελο.

Πληροφορίες παρέχονται από τα γραφεία του Επιμελητηρίου Ημαθίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:00 π.μ. – 14:30 μ.μ..  

 

 

Για το Επιμελητήριο Ημαθίας

Ο Πρόεδρος

 

 

ΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ