Προκήρυξη Διαγωνισμού για την Μεταφορά των γραφείων των Δ/νσεων της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Η Διοίκηση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ ανακοινώνει ότι προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ΕΥΡΩ για την υλοποίηση του έργου «Μεταφορά των γραφείων των Δ/νσεων της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από την Ομόνοια στο ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Λ. Κηφισίας 178 στο Χαλάνδρι»,

Αριθμός Διακήρυξης: Λ30/ΠΥ/1/21-04-2015

Αρ. Φακ.: ΦΠΥ10/2015

CPV: 60000000-8

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr

Προϋπολογισμός: Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό €196.800,00 συμπ/νου Φ.Π.Α. 23% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 160.000,00).

Δικαίωμα Συμμετοχής:

α) Τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα,

β) Ενώσεις εταιριών που υποβάλλουν κοινή προσφορά,

γ) Συνεταιρισμοί,

δ) Κοινοπραξίες Εταιριών.

Οι ενώσεις προσώπων δεν υποχρεούνται να περιβληθούν ορισμένη νομική μορφή για την υποβολή της προσφοράς τους. Ωστόσο, σε περίπτωση που το προκηρυσσόμενο με την παρούσα Έργο κατακυρωθεί σε ένωση προσώπων, η Αναθέτουσα Αρχή δικαιούται, εφ’ όσον το θεωρήσει αναγκαίο για την ικανοποιητική εκτέλεση της Σύμβασης, να ζητήσει από την ένωση να περιβληθεί ορισμένη νομική μορφή και η ένωση, στην περίπτωση αυτή, υποχρεούται να το πράξει. Κατά τα λοιπά, για τις ενώσεις προσώπων ισχύουν τα αναφερόμενα σχετικά στο ΠΔ 118/07.

– Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς (Υποψήφιοι Ανάδοχοι) απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr) ακολουθώντας την  διαδικασία εγγραφής όπως περιγράφεται στην προκήρυξη.

Γλώσσα: Ελληνική.

Εγγυήσεις που απαιτούνται: Όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, υποχρεούνται να καταθέσουν εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το 2% της συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης εκτός ΦΠΑ, ήτοι ποσό 3.200,00€.

Όροι πληρωμής: όπως αναφέρονται στην διακήρυξη.

Ημερομηνία λήξης κατάθεσης των προσφορών στις: Οι υποψήφιοι Ανάδοχοι πρέπει να υποβάλουν τις Προσφορές τους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ το αργότερο μέχρι την  25η/05/2015 και ώρα 15:00’ μ.μ.

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

Χρόνος και Τόπος αποσφράγισης των προσφορών: Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ θα γίνει τέσσερεις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ημέρα Παρασκευή 29/05/2015 και ώρα 10:30’ π.μ., μέσω των αρμόδιων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής.

Ημερομηνία δημοσίευσης στον ελληνικό τύπο: 23/04/2015 & 24/04/2015.

Ημερομηνία δημοσίευσης της Δ/ξης στο τεύχος Διακηρύξεων Δημοσίων Συμβάσεων της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως: 24/04/2015.

Τα πλήρη έγγραφα της διακήρυξης καθώς και τυχόν συμπληρωματικές πληροφορίες/διευκρινήσεις διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ καθώς και στο διαδικτυακό τόπο του ΙΚΑ: http://www.ika.gr/gr/infopages/supplies/diak.cfm.

Πληροφορίες δίδονται όλες τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 π.μ. έως 15:00. μ.μ., στη Δ/νση Προμηθειών & Χημικών Υπηρεσιών, Αγ. Κων/νου 16 3ος όροφος, γραφείο 5. Αρμόδια κα. Συλ.Αννουσάκη, τηλ. 210.52.13.648.