Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, θα χρηματοδοτήσει σε μέλη του, την συμμετοχή σε αναγνωρισμένες εκθέσεις, ώστε να προβληθούν και να προωθηθούν οι κλάδοι τουρισμού, αγροτοδιατροφής, γαστρονομίας, οίνου, κρέατος και προϊόντων του, μάζικη εστίαση, γαλακτοκομία & τυροκομία, κατεψυγμένων τροφίμων και foodlogistics.

 

 

Θα επιδοτηθεί μέρος της συμμετοχής για την ενοικίαση περιπτέρου και το ποσό της συνολικής επιδότησης θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές που θα εκδηλωθούν.

 

 

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, προσκαλεί τα μέλη του, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τις παρακάτω εκθέσεις,

 

         World Tourism Expo, 13-15 Μαϊου 2022, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και στο MactExpoCenter. έκθεση αφορά σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, Γαστρονομίας και του Οίνου.

 

         Έκθεση MDFEXPO, η οποία περιλαμβάνει τις MEAT 7 GRILL DAYS, DAIRYEXPO, FROZENFOOD, 12-14 Νοεμβρίου 2022, MetropolitanExpoΣπάτα Αττικής. Hέκθεση αφορά σε επαγγελματίες που απασχολούνται στους κλάδους κρέατος και προϊόντων του, μαζική εστίαση, γαλακτοκομία & τυροκομία, κατεψυγμένων τροφίμων και FoodLogistics.

 

Επισυνάπτεται σχετική αίτηση συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να είναι συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας.

 

Αιτήσεις συμμετοχής έως και 24/03/2022

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν με τον Δαληγγάρο Βασίλειο, Ειδικό Συνεργάτη, στο τηλέφωνο 2331029774 και στο Emailpublic.relations@icci.gr.

 

Ιστοσελίδες εκθέσεων https://worldtourismexpo.gr/ και https://mdfexpo.gr