Το Επιμελητήριο τίμησε τους Προέδρους του.

Θ. Kούτερης (Πρόεδρος): "Είναι τιμή μας να ευχαριστούμε εκείνους που πρόσφεραν πριν από εμάς".

Τους τέως Προέδρους και όλες τις Διοικήσεις που πρόσφεραν σημαντικό έργο για την ανάπτυξη του Επιμελητηρίου Ημαθίας βράβευσε το Δ.Σ. της παρούσας διοίκησης κατά το ετήσιο επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2004 στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον». Κατά την καθιερωμένη ομιλία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θωμάς Κούτερης εξήρε το ήθος και την δυναμική με την οποία παλαιότερες Διοικήσεις και οι Πρόεδροι λειτούργησαν και τόνισε τα εξής:

s-proedros_F892.jpg«Στη σημερινή εποχή, κατακλυζόμαστε από αμέτρητα μηνύματα, πληροφορίες και έννοιες, όπως ανταγωνιστικότητα, δίκτυα διανομής, εμπορευματικά κέντρα, όπου ο επιχειρηματίας διαπιστώνει ότι είναι αδύνατο να αξιολογήσει, ποια άποψη καινοτομεί, ποια ιδέα και πρόταση θα τον οδηγήσει ένα βήμα παραπέρα.

Έτσι οι επιχειρηματίες, και οι οικογένειές τους, βιώνοντας τα προβλήματα, επιδιώκουν με πρακτικές λύσεις, να αποκτήσουν εμπειρίες, μαθαίνοντας από τα παθήματα και τα επιτεύγματά τους.

Οι επιχειρηματίες, με την συμμετοχή τους στα δρώμενα της κοινωνικής ζωής, συνδικαλίζονται, πολιτεύονται συμμετέχουν σε επιτροπές και διοικήσεις.

 

Συμμετέχουν στις διοικήσεις του Επιμελητηρίου, όπου με την ιδιότητα του Συμβούλου υποβάλλουν προς την Πολιτεία εισηγήσεις συμβουλευτικού και γνωμοδοτικού χαρακτήρα, για την προστασία και ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας, μέσα στα πλαίσια της χωροταξικής αρμοδιότητας του Νομικού Προσώπου.

Στη σύνθεση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, συμμετέχουν οι επιχειρήσεις, με τα φυσικά πρόσωπα που τις εκπροσωπούν.

Είναι τιμητικό το αξίωμα του συμβούλου, με μόνη ανταμοιβή γι' αυτόν τη συμμετοχή.

Είναι ευθύνη και ταυτόχρονα τιμή, το να συμμετέχεις στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας, όπου να οδηγείσαι μέσα από το πνεύμα, τη σκέψη, να καταθέτεις πρόταση, για απόδοση «ΤΙΜΗΣ», σε όλους εκείνους που προηγήθηκαν από την δική σου φυσική παρουσία.

Είναι «ΤΙΜΗ» για σένα, όταν μπορείς να αποφασίζεις, να εκφράζεις το μεγάλο ευχαριστώ, σε εκείνο το συνάδελφο που πρόσφερε το χρόνο, την σκέψη, την ιδέα, το όραμα, το καθημερινό, για τη δική σου επιχείρηση.

Έτσι, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας, «ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ», όπως στην κορυφαία αυτή εναρκτήρια εκδήλωση του έτους, να τιμήσει τους Προέδρους και δια του προσώπου του Προέδρου, τα συμμετέχοντα μέλη των Διοικήσεων, που με τις κατάλληλες εκείνες ενέργειες πέτυχαν:

  • την ίδρυση – το 1959 – Επιμελητηρίου στην Ημαθία

  • να αγορασθεί οικόπεδο για την ανέγερση κτιρίου

  • να οικοδομήσουν το σημερινό κτίριο

  • να καταθέτουν εκείνα, τα οποία ενδιαφέρουν άμεσα την επιχειρηματική κοινότητα

  • η Ημαθία να έχει την δική της φωνή Κύριοι, Κύριοι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των εκλιπόντων Προέδρων.

Η απονομή τιμητικών διακρίσεων σε εσάς, αποτελεί μικρογραφία ανάλογων εκδηλώσεων, με το ίδιο νόημα.

Η αναγνώριση της προσφοράς του έργου και υπηρεσιών στην επιχείρηση, την κοινωνία, μας καλεί σήμερα να δώσουμε την αίσθηση και την διαβεβαίωση, ότι εσείς, εμείς που παρευρισκόμαστε εδώ, δεν ξεχνάμε, αλλά τουναντίον, πράττουμε το αυτονόητο.

Κυρίες και Κύριοι:

Σήμερα τα τιμώμενα πρόσωπα, είναι οι:

– Ζιώγας Βασίλειος
– Καζαντζίδης Κων/νος
– Καλαμάτας Παντελής
– Ουλσουτζόγλου Πρόδρομος
– Πασχαλίδης Λάζαρος
– Χαρούσης Κων/νος
– Χατζηκοκόλης Αλέξανδρος

Οι Απονομές

s-kazantzidhs_F620.jpg
s-xatzhkokolhs_F931.jpg
s-ziogas_F983.jpg
s-ousoultzoglou_F748.jpg
s-pasxalidis_F790.jpg
s-pro-dieu8_F846.jpg