Έγγραφό μας με ΑΠ 9.07.2020 – «Παράταση προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων αναδόχων για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του δυϊλιστηρίου της Ζάρκα (στάδιο προεπιλογής) μέχρι 13.07.2020»

 «Παράταση προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων αναδόχων για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του δυϊλιστηρίου της Ζάρκα (στάδιο προεπιλογής) μέχρι 13.07.2020»

  Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού αλλά και ενημέρωσής μας από την Ελληνική Πρεσβεία στο Αμμάν, σας αποστέλλουμε, συνημμένα, προκήρυξη ενδιαφέροντος, με παράταση καταληκτικής της προθεσμίας και απώτερο στόχο την υπογραφή Συμβολαίου Μηχανολογικού Σχεδιασμού, Προμηθειών και Κατασκευής (Engineering, ProcurementandConstruction), το οποίο θα πληρωθεί εφάπαξ (lumpsum),  με την παράδοση του έργου (turnkeybasis). Σημειωτέον ότι η πρώτη προκήρυξη δεν είχε γνωστοποιηθεί στις ξένες Πρεσβείες στην Ιορδανία, λόγω του lockdownπου είχε επιβληθεί για τον CONVID-19. 

  Πρόκειται για προκήρυξη της JordanPetroleum (κρατική εταιρία), η οποία είναι η μοναδική εταιρία που διατηρεί μονάδα δυϊλισης πετρελαίου της Ιορδανία στη Zarka, ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση του οποίου, μέσω της αύξησης της παραγωγικής δυνατότητας από 70,000 σε 120,000 βαρέλια την ημέρα  και της βελτίωσης της ποιότητας των παραγόμενων καυσίμων, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα έργα στην Ιορδανία, τα επόμενα έτη.

  Η JordanPetroleum(JPRC) καλεί τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της (www.jopetrol.com.jo), προκειμένου να λάβουν ηλεκτρονικώς τα απαιτούμενα έγγραφα, τα οποία στη συνέχεια πρέπει να τα υποβάλλουν σε ηλεκτρονική μορφή, μέχρι τις 13 Ιουλίου τ.ε.. Οι υποψήφιοι ανάδοχοι θα πρέπει να αναγράφουν στην εκδήλωση ενδιαφέροντος το όνομα του σημείου επαφής που έχουν ορίσει για να διευκολύνουν τη διαδικασία επικοινωνωίας με την JPRC.

 

 

Tα emailεπικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους είναι τα ακόλουθα:\

1.      ceo.jprc@jopetrol.com.jo

2.      epc@jopetrol.com.jo

3.      Jprc_4rep_pq@technipfmc.com

 Mετά τη λήψη των επιστολών ενδιαφέροντος των υποψηφίων αναδόχων που θα λάβουν ένα ερωτηματολόγιο, στις 20 Ιουλίου, τ.ε. καθώς και κατάλογο  εγγράφων που απαιτείται να αποστείλουν, μέχρι τις 3 Αυγούστου τ.ε..